8 iulie 2023

Începerea Lucrărilor pentru Întreținerea Spațiilor Publice

Primăria Comunei Tărtășești ia măsuri decisive pentru menținerea igienei și siguranței în mediul nostru comunitar. Începând de azi, data de 12.07, ne angajăm într-un program de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în spațiile publice deschise, cu accent pe parcuri și străzi, în cadrul căruia vom utiliza substanța autorizată FOVAL CE, un insecticid recunoscut de organismele de reglementare competente.

Programul Lucrărilor și Zonele Vizate

Programul de acțiune este după cum urmează:

  • Miercuri, 12.07, lucrările vor debuta în satul Gulia începând cu ora 21:00.
  • Joi, 13.07, vom continua în satul Baldana.
  • Vineri, 14.0
  • 7, lucrările vor fi efectuate în satul Tărtășești.

În timpul desfășurării acestor activități, vă rugăm să fiți atenți la restricțiile temporare de acces în anumite zone, pentru a asigura atât siguranța dumneavoastră, cât și eficacitatea intervenției.

Măsuri de Precauție pentru Siguranța Dumneavoastră

Pentru a vă proteja sănătatea și a evita expunerea directă la substanța dezinfectantă, vă recomandăm să evitați zonele unde se efectuează tratamentele și să respectați indicațiile semnalizate de autorități. Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră.

Informații Suplimentare și Contact

Dacă doriți informații suplimentare sau aveți întrebări, vă invităm să contactați Primăria Comunei Tărtășești prin intermediul biroului primarului, la numărul de telefon 0760 261 141.

Primăria Comunei Tărtășești își cere scuze pentru eventualele neplăceri generate de aceste lucrări, dar suntem convinși că prin aceste acțiuni contribuim la menținerea unui mediu mai sănătos și sigur pentru toți locuitorii noștri.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.

Cu respect, Primăria Comunei Tărtășești

Leave Your Comment

Sari la conținut